Apple iPhone X 256GB – Spacegrijs (garantie t/m jan. 2021) met accessoires

Achtergrondinformatie

Bij deze verkoop ik mijn Apple iPhone X 256GB – Spacegrijs. De reden van verkoop is de nieuwe lijn iPhones welke 10 september jl. gepresenteerd zijn door Apple. Ik ben altijd voorzichtig omgegaan met dit toestel en het toestel is op dag 1 voorzien van een glazen screenprotector en een goed beoordeelde case. Er is nog garantie aanwezig t/m januari 2021 welke geclaimd kan worden, indien nodig, bij Apple zelf en bij de Amac (Apple Premium Reseller) waar ik deze telefoon gekocht heb.

De iPhone wordt geleverd met alles wat standaard in de doos zit + een hoesje + een glazen screenprotector (zonder barsten of krasjes en dergelijke). De Lightning kabel is ongebruikt evenals de EarPods en de omzetter van de Lightning poort naar 3.5mm jack.

Enkel ophalen is mogelijk (Roggel, midden-Limburg) omdat ik een waardevol product als deze niet per post wil verschepen en daarnaast kan de eventuele koper dan zelf het toestel beoordelen alvorens over gaan tot de koop. Ik ben zelf een fervent Apple fan dus vragen zijn altijd welkom tijdens deze “bezichtiging” of voor-/achteraf per mail of telefonisch.

Bij de verkoop zal ik ervoor zorgen dat het toestel schoon wordt afgeleverd (dus zonder mijn apps, foto’s en dergelijke) op de nieuwste softwareversie zodat de koper direct aan de slag kan met een schoon toestel.

De richtprijs van deze advertentie is +/- €725,-
Gelieve bieden naar waarde. Op onzinbiedingen wordt niet gereageerd!

Inhoud

• iPhone X 256GB – Spacegrijs + originele doos met de bijbehorende handleiding
• Lightning kabel (oplaadkabel) van 1 meter (ongebruikt)
• Oplaadblokje voor in stopcontact
• EarPods (ongebruikt)
• Lightning naar 3.5mm jack (voor oude, bedrade hoofdtelefoons) (ongebruikt)
• Tech21 Evo Check + bijbehorende doos
• Glazen screenprotector
• De aankoopbon (digitaal en fysiek) welke dient als garantiebewijs (zowel telefoon als hoesje)

iPhone

Het moment waar veel iPhone-liefhebbers met smart op hebben gewacht is eindelijk aangebroken. En dat wachten is niet voor niets geweest, want iPhone pakt groots uit op zijn tiende verjaardag. De iPhone X, waarbij X staat voor 10, barst namelijk van de nieuwe innovaties waar je mond van openvalt. Het nieuwe pronkstuk van Apple heeft een waanzinnig OLED-scherm met dunne randen, een indrukwekkende 3D-scanner én een Promotion-scherm die animaties maakt van maar liefst 120 frames per seconde.

Tech21 Evo Check

Met de Evo Check kun je er op vertrouwen dat je smartphone zo mooi blijft als de dag dat je hem uit de verpakking haalde. De slanke en lichtgewicht case sluit naadloos aan op het design van je telefoon en biedt de meest geavanceerde bescherming tegen stoten en vallen. Flexshock is ontwikkeld aan de universiteit van Aachen in samenwerking met Tech21. Flexshock is een polymeer, specifiek ontwikkeld voor impact bescherming en biedt de evolutie van Impactology. Bij vallen of stoten wordt de impact door Flexshock geabsorbeerd/verspreid in plaats van weerkaatst. Flexshock omarmt het device en is tot 30% dunner en 60% lichter dan andere cases met een vergelijkbaar beschermingsniveau.

Gallerij